Personlig Coaching

Hvem er jeg?

Jeg hedder Stine og er 48 år og er uddannet cand.mag. i kultur og psykologi, narrativ psykoterapeut, narrativ coach og vejleder samt supervisor. Jeg har arbejdet med mennesker med både afhængighed, psykiske diagnoser, spiseforstyrrelser og meget andet. Min interesse er hvordan du bevæger dig hen imod det, der er betydningsfuldt i dit liv.

Ofte sidder vi fast i mønstre og et ´plejer´ som er med til at spænde ben for det vi ønsker os. Hos mig arbejder vi sammen om det der udfordrer og spænder ben for, det der er betydningsfuldt i dit liv lykkedes. Det er dig der er eksperten og sammen arbejder vi henimod at finde nye veje, henimod et mere et foretrukent liv, som du drømmer om.

Er Coaching noget for dig?

Vi har allesammen uopfyldte mål, en drøm, et håb eller et ønske, som vi leder efter ´mod til´, at turde realisere. Vi kan alle have brug for hjælp eller et nyt perspektiv på, hvordan vi overkommer en forhindring, overvinder vores frygt, sætter os op imod janteloven eller undgår at nedbryde os selv, før vi går i gang.

Vi har alle potentiale til at tage vores skæbne meget mere i hænderne, end vi har for vane at tro på. Fordi vi ind imellem har brug for at finde modet til at gå efter det, vi virkelig brænder for. Og fordi vi nogle gange bliver ramt af krise, stress, sygdom eller er et svært sted i livet og har brug for nye vinkler, nye indsigter og nye redskaber.

Personlig Coaching er en vej til at skabe nye muligheder og en metode, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Personlig Coaching kan gøre en verden til forskel i dit personlige liv, for din karriere, for dit parforhold og i dine relationer.

 

Bestil tid

Send en sms til tlf. 31951405, så ringer jeg dig op, så vi kan tage en kort snak og finde en tid til den første samtale.

Mine tider er lige nu:

Tirsdag kl. 16.30 og 17.30

Fredage ulige uger kl. 16.00 og 17.00.

Aldersgrænse 18 år.

 

Her finder du mig

Stine Jensen

Narrativ coach og psykoterapeut Mpf

Roskilde Skønhedsklinik
Skomagergade 26 1.sal
4000 Roskilde