Frisør behandlinger med kunden i fokus

Hos os kan du være sikker på, at det er dig og dine ønsker, der er i fokus. Roskilde skønhedskliniks frisører er dedikerede med mange års erfaring og det betyder, at uanset hvornår du kommer, vil du møde en professionel medarbejder, der sætter den individuelle vejledning i højsædet. Vi er lyttende og forsøger altid at skabe det look, du drømmer om. Vi laver både herre og dameklip og har masser erfaring med dette.

Få en frisør behandling med klip eller farvebehandling

Vi bestræber os altid på at være med i forhold til udviklingen af de nyeste teknikker og vægter kurser og videreuddannelse højt, så vi kan tilbyde dig den bedste behandling, både når det gælder Balayage, Striber, Babylights og andre farvebehandlinger og klip. Vi afsætter altid god tid af til hver enkelte kunde og vi sender dig først ud af døren, når du er 100% tilfreds med resultatet.

Kom til en frisør hvor du får en god oplevelse

For os skal det være en god og behagelig oplevelse at komme til frisøren, hvor du er i forkus. Så kom forbi til en frisør i Roskilde, der giver dig præcis den style og look du leder efter. Vi lover du føler dig tryg og godt behandlet efter en tur i stolen hos os. Skal du have hjælp til, at finde dit helt rigtige look står vi også klar med rådgivning. Sammen finder vi netop dit drømme og ønskede look.