Farvebehandlinger

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de produkter vi anvender på vores kunder, derfor har vi valgt Pravana, Olaplex, Urban Alchemy, Malibu C og Maria Nila, som vores hovedmærker.

Vores farver fra Pravana er fremstillet af produkter, der blandt andet er fri for parabener, salt, sulfater og andre sundhedsskadelige ingredienser. Produkterne er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, som optimerer både din skønhed og din sundhed. Ligeledes er deres emballage biologisk nedbrydelige.

Du kan trygt få farvebehandlinger hos os

Vi tilsætter Olaplex i alle vores farvebehandlinger, for at give dit hår de bedste betingelser for at klare en kemisk behandling. Olaplex trænger helt ind i hårets kerne og genopbygger håret og styrker kvaliteten markant.

I alle vores farvebehandlinger er der inkluderet en individuel tilpasset hårkur. Dette er for at give dit hår den bedste og mest optimale pleje, så din farve holder længere og forbedre hårets kvalitet.

Der er et utal af farvebehandlinger. Vi tilbyder blandt andet:

Balayage, som er en af tidens største trends. Balayage giver et fantastisk flot flerdimentionelt farvespil i håret og giver et mere blødt og naturligt look end ved tradiotionelle striber. Med balayage er man oftest mørkere i bunden, hvor farven fader ud og bliver lysere. Med denne behandling skal farven ikke holdes så ofte ved lige som ved highlights, da du ikke får en tydelig udgroning. Balayage kan laves i alle farver og nuancer.

Highlights, er tradiotionelle staniolstriber lagt helt til bunden. Denne behandling anbefaler vi, hvis du ønsker en tydeligt farveforskel eller dit hår er meget kraftigt. Highlights kan laves i alle farver og nuancer.

Babylights, er helt små tynde og fine highlights som ligger meget tæt i håret med staniolpakker. Babylights giver et naturligt farvespil, da de blender flot sammen med din egen naturlige farve. Babylights ligger vi altid i fronten af håret når vi lavet highlights, da det giver et mere naturlig og blødt udtryk.

Helfarve, har en dækkeevne på 100% og skal vokse ud. Vi anbefaler denne farvebehandling hvis man ønsker en permanent hårfarve eller har mange grå hår man ønsker at dække fuldstændig.

Toning, har en dækkeevne på 70% og er det perfekte valg, hvis man ikke vil have en synlig udvoksning. En toningsfarve vil også være at anbefale i længder og spidser, så håret ikke bliver for farvetungt (alt for mørke spidser). Holdbarheden er 4-6 uger.

Glossing, har samme dækkeevne som en toning, men er mere transparent i farven, hvilket er en fordel hvis man gerne vil bevare de forskellige nuancer i håret. En glossing kan sammenlignes med en lipgloss, der giver håret glans og pleje og anvendes oftest efter en balayage, highlights, babylights eller hvis du ønsker en let farve som ikke giver en synlig udvoksning. Vores glossing er baseret på silkeprotein og er uden ammoniak og MEA.