PHFORMULA ANSIGTSBEHANDLINGER

KONTROLLERET SKIN RESURFACING

pHformula er baseret på kontrolleret kemisk skin resurfacing, der fremkalder en accelererende form for cellefornyelse i hudens forskellige lag.

pHformula bekæmper effektiv ældning, hyperpigmentering, acne og kronisk rødme.

Hos Roskilde Skønhedsklinik tilbyder vi ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke pHformula.

pHformula- ART (Advanced Resurfacing Treatments) er skræddersyede behandlinger på 30, 60 og 90 minutter.

Med markedets mest innovative, effektive og resultatskabende ingredienser reparerer og genskaber behandlingerne dine cellers funktioner og giver huden nyt liv. pHformula ART arbejder målrettet på bl.a.

 • ældningstegn
 • sarthed
 • pigmentpletter
 • solskader
 • akne og urenheder

Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals & décolleté.

Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.
En ART-behandling kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

 

Behandlinger:

For os er det vigtigste, at alle behandlinger sammensættes individuelt fra gang til gang, for at give din hud det, den har behov for lige nu og her – og altid med fokus på særlige udfordringer.

Alle vores pHformula ART-behandlingerne er enkle og resultatskabende ansigtsbehandlinger, der altid har dine ønsker og DIN HUDS unikke behov i fokus. Uanset om du vælger en behandling på 30, 60 eller 90 minutter, får du en komplet behandling. En behandling, der sætter ind på alle hudens behov og udfordringer og bygger din hud op indefra og ud.

Vi tilbyder tre forskellige pHformula ART-behandlinger. Første gang du besøger os, anbefaler vi, at du vælger pHformula ART 60 min.

pHformula ART 30 min

Hudanalyse, dobbelt afrens, peeling/eksfoliering, (dybderens*), målrettet valg af korrigerende syre, afsluttende ansigtspleje.
* Er du gravid, så skal du vælge vores graviditetsbehandling i bookingsystemet.
(Denne ansigtsbehandling anbefaler vi til den travle kvinde/mand eller til teenages hud)
*Tilføjes ved personer under 19 år.

 

pHformula ART 60 min

Hudanalyse, dobbelt afrens, peeling/eksfoliering, dybderens, korrigerende syre, rensende eller fugtgivende special maske, afsluttende ansigtspleje.
Inkl. retning af bryn.
* Er du gravid, så skal du vælge vores graviditetsbehandling i bookingsystemet.
(Denne behandling anbefaler vi altid som førstegangs behandling)

 

pHformula ART 90 min

Hudanalyse, dobbelt afrens, peeling/eksfoliering, dybderens, flere special masker, ansigts -og décolleté massage, afsluttende ansigtspleje.
Inkl. retning af bryn.
* Der fortages også special hals og décolleté behandling med hudopstrammende syrer.
* Er du gravid, så skal du vælge vores graviditetsbehandling i bookingsystemet.

 

Wellness Ansigtsbehandlig 60 min

Behandlingen er for dig der trænger til at få slappet fuldstændig af og bare nyde 60 min ren forkælelse, hvor kun DU er i fokus.

Ansigtsbehandlingen er med til at øge blodcirkulationen og udskille affaldsstoffer, som giver øget glød og friskhed til huden.
Så trænger du til at komme helt ned i gear og slappe af, så skal du vælge denne behandling.

(Ønsker du en mere resultatskabende behandling, så skal du i stedet vælge en af vores pHformula ART behandlinger. Her har vi fokus på Acne, hyperpigmentering, aldring, rødme og sensitivitet)


 

Nanoneedling Power Treatment

En behandling til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces. Med små nanonåle af silikone, laves der mikroskopiske kanaler i hudens overflade, hvilket sætter gang i hudens egen helingsproces, og hudfornyelsen accelereres.

Behandlingen kombineres med pHformulas ikoniske skin resurfacing syre system, så der er dobbelt op på effektivitet, og resultatet er, en fin og forbedret hud, der ses hurtigt, og den fortsætter med at stimuleres og bedres i op til 10 uger efter behandlingen.

Nanoneedling Power Treatment anbefales til dig med:

 • Akne og ar
 • Rynker og fine linjer
 • Ældet hud og slap hud – tab af elasticitet
 • Grove porer og uens hudstruktur
 • Tør og kedelig hud
 • Pigmentering
 • Cellestimulation

Kan ikke bookes af personer: solforbrænding, graviditet/amning, forkølelsessår, betændt akne og/eller på akne medicin de sidste 6 måneder, problemer med blodforstørkning, dermatittis eller andre hudinfektioner.

pHformula hjemmeplejeprodukter sælges IKKE online, produkterne sælges kun hos hudlæger og Kosmetologer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine produkter hos os i klinikken.