pHformula hudplejeprodukter

Gør en forskel for din hud med produkter fra pHformula

Roskilde skønhedsklinik tilbyder en lang række produkter til forskellige hudtyper, både tør, normal, sart, kombineret og acne-ramt hud. Alle pHformulas produkter er udviklet i samarbejde med videnskabelige forskere, og produkterne garanterer derfor at bidrage til en synlig effekt for din hud. Alle produkterne har en helt unik sammensætning af frugtsyrer og vitaminsyrer, som er med til at give dig en aktiv virkning. 

Få gode råd om din hud

Hos Roskilde skønhedsklinik står vi altid klar til at guide og vejlede dig om det helt rigtige valg af hudplejeprodukter. Kig forbi vores klinik i Roskilde, hvis du ønsker en personlig vurdering af, hvad der er bedst for netop din hud. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 71724944 hvis du har spørgsmål til vores produkter eller behandlinger.

Vi har lavet denne guide til dig, der ønsker lidt mere information om produkterne fra pHformula.

Produkterne kan enten købes i klinikken (klinikken er pt. lukket grundet covid-19) eller via mail info@roskilde-skonhedsklinik.dk eller på telefon 28712833.

E.X.F.O Cleanser 200 ml. - 379 kr

E.X.F.O. cleanse er et skånsomt og beroligende renseprodukt som efterlader din hud klar, glat og velfugtet. Den cremede rense-gel har desuden antiinflammatoriske egenskaber og virker dermed betændelseshæmmende på huden. Fakta og fordele ved pHformula E.X.F.O. cleanse: Fugt huden og fordel en lille mængde rensegel Masser godt ind i huden i et par minutter og skyl med lunkent vand Eksfolierer mildt huden Snavs og makeup bliver skånsomt fjernet Huden efterlades ren og fuld af fugt Fjerner også effektivt øjenmakeup kan også anvendes som ansigtsmaske ved at lade produktet sidde i 15 min i et tykkere lag. Fåes i 100 ml og 200 ml

G.E.L Cleanser 100 ml. - 269 kr.

GEL Cleanser er en mild sæbefri rensegel, der kan anvendes af alle hudtyper. Den fjerner effektivt snavs og makeup uden at forstyrre hudens naturlige fugtbalance. Huden efterlades frisk og ren. Anvendelse: Fugt ansigt og hals derefter tages en lille mængde af gel op i de fugtige hænder og lad produktet skumme op. Fordel skummet i ansigtet og på halsen med cirkulerende bevægelser. Skyl af med varmt vand.

F.O.R.M Cleanser 150 ml. - 360 kr.

FOAM cleanse fjerner effektivt makeup og urenheder samtidig med, at huden beskyttes mod forurening. Den er rig på essentielle mineraler, der opretholder en sund balance i huden samtidig med, at bisabolol og D-panthenol fugter og beroliger. Anvendelse: Fordeles på en fugtet hud, arbejd med cirkulerende bevægelser. Skylles af med vand. Må ikke rystes.

P.O.W.E.R Essence 75 ml. - 576 kr.

P.O.W.E.R. essence tonic er beriget med kraftfulde ingredienser, der efterlader huden fast, velfugtet og forfrisket. Naturlige ingredienser beriger huden med fugt og pleje, og hudens struktur og glød forbedres. Produktet absorberes hurtigt og gør huden klar til de efterfølgende plejeprodukter såsom serum etc. samtidig med, at huden beskyttes. Anvendelse: Kom cirka to spray i håndfladerne, og fordel P.O.W.E.R. essence tonic i ansigtet med små lette pres. Alternativt sprayes P.O.W.E.R. essence tonic direkte på huden som en mist. Kan anvendes morgen og aften samt efter behov i løbet af dagen, på arbjedet, på flyet etc.

P.O.S.T Recovery 50 ml. - 369 kr.

P.O.S.T. Recovery er en yderst effektivt dag-og eller natcreme, der fugter og udglatter fine linier. Ideel til normal, fedtet, olieret og sensitiv hud. Med sin helt unikke formel arbejder den effektivt med huden for at få den i sin rette fugtbalance. Huden undgår udtørring og bliver beskyttet mod ydre faktorer via en højt indhold af antioxidanter. Samtidig er cremen anti-inflammatorisk og dæmper derfor udbrud ved inflammatorisk acne og generel uren hud. Cremen giver hurtigt synlige resultater på grund af dens høje indhold af vigtige næringsstoffer, så du allerede få dage efter vil opleve din hud sundere og mere velplejet uanset alder og hudtype. Anvendes morgen og aften på ren og afrenset hud. Fugter normal, fedtet eller sensitiv hud Gendanner hudens naturlige fugtbalance. Blødgør og udglatter huden. Fåes i 50 ml. og 100 ml.

E.Y.E Recovery 20 ml. - 575 kr.

E.Y.E. recovery indeholder en kraftfuld men blid formel, som er baseret på et helt unikt peptide kompleks. Dette hjælper med at reducere fine linier og rynker samt mørke rande og hævelser i øjen området. Du får straks en løftende og opstrammende effekt, når E.Y.E. recovery bruges på/under øjenbrynsbenet. Benyttes aften og/eller morgen efter rensning af huden.

N.E.C.K Recovery 50 ml. - 649 kr.

N.E.C.K. Recovery fra pHformula er udviklet særligt til dig, der gerne vil have en mere fast hud omkring halsen. Denne serum er baseret på en unik og avanceret kombination af glycoprotein, der løfter og udglatter aldrende hud i halsregionen. N.E.C.K. Recovery forbedrer elasticiteten i huden og øger fugtniveauet, samtidig med af teksturerne i huden forbedres. Denne serum er særdeles velegnet til dig, der ønsker at forbedre elasticiteten i huden omkring halsen og give din hud et sundere udseende. For dig, der oplever alderstegn på halsen N.E.C.K. Recovery anvendes en eller to gange dagligt på hals og décolleté. Den unikke serum kan både anvendes af dig, der allerede oplevere alderstegn samt dig, der ønsker at forebygge.

A.C.T.I.V.E formula 20 ml. - 549 kr.

A.C.T.I.V.E. formula, pH formula er en natserum, der øjeblikkelig fylder dine celler med power. Denne kraftfulde serum arbejder på de udfordringer der ses i huden. A.C.T.I.V.E. formula, pH formula er fantastisk at starte med inden en kur behandling af de unikke pHformula behandlinger, da den kickstarter hudens celler med det samme. A.C.T.I.V.E. formula regulerer pigmentdannelsen, styrker huden, og stimulere kollagensyntesen.

A.G.E Recovery 30 ml. - 559 kr.

A.G.E. recovery har en helt unik sammensætning af aktive ingredienser, som arbejder sammen og derned reparerer og genvinder hudens sundhed. Forbedre udseendet af fine linjer og rynker. Overlegen antioxidant og antiinflammatoriske egenskaber for at forhindre fremtidig hudskade. Masseres ind i huden morgen og aften efter rens af huden. Fine linier og rynker reduceres. Fantastiske antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. BEMÆRK: Anvendes under dagcreme og/eller natcreme

M.E.L.A Recovery 30 ml. - 635 kr.

M.E.L.A Recovery er for dig, der oplever uønsket pigmentering og ujævn hudfarve som følge af hudsygdomme, hormonelle forstyrrelser eller solskader. Denne serum fra pHformula er udviklet specielt til at fremskynde hudens regenerering, så huden forbliver sund og fremtidige skader forebygges. Det unikke ved denne serum er at den deltager aktivt i fjernelse af hyperpigmentering, så du oplever en mere jævn hudfarve, der ikke er irriteret. M.E.L.A Recovery kan med fordeles anvendes en eller to gange dagligt for det ønskede resultat. Brug denne serum under din dagcreme.

A.C Recovery 30 ml. - 535 kr.

A.C.N.E. Recovery er en aktive serum for dig der har problemer med acne og skader i huden efter udbrud af acne. Serummen arbejder med udskiftning af hudens ødelagte celler og produktion af nye, der giver dig mulighed for at genvinde din sunde hud. Det anbefales at anvende A.C.N.E. Recovery-serummen en til to gange dagligt, under din dagcreme.

C.R Recovery 30 ml. - 549 kr.

C.R. Recovery er en unik serum udviklet særligt til behandling af rødme i huden. Den aktive serum indeholder en unik kombination af ingredienser, der arbejder for at bevare en sund hud og forebygge skader. Brug C.R. Recovery under din dag- eller natcreme, hvis du døjer med problemer som kronisk rødme, karsprængninger, rosacea og uren hud med meget rødme. Se hvordan huden styrkes og oplev en mere rolig hud, der har genvundet sin glød og udstråling.

V.I.T.A A creme 50 ml. - 729 kr.

Denne V.I.T.A. A-creme fra pHformula indeholder retinol A-kompleks, som er kendt for sin unikke evne til at påvirke kollagen og elastin-syntesen i huden. Retinol hjælper til stimulering af celleregenerering og mindsker forekomsten af fine linjer, rynker og andre alderstegn. Retinol er også effektivt til at korrigere alderspletter, som ofte er forbundet med problematisk hud. De aktive ingredienser i V.I.T.A. A-cremen sikrer dig ved regelmæssig brug en langsigtet effekt, hvor alderstegnene mindskes. Samtidig er cremen med til at genskabe fugtbalancen i huden og give dig gløden tilbage. Cremen efterlader huden blød, og du vil opleve at huden føles mere behagelig. Anvendes kun om aftenen, eller som et supplement til din natcreme.

V.I.T.A B3 creme 50 ml. - 515 kr.

B3-vitamin er yderst afgørende for at forebygge og behandle synlige tegn på rødme, pigmentforandringer og ældning af huden. Med V.I.T.A. B3 fra pHformula er du sikret en dagcreme, der med 24-timers fugtgivende egenskaber giver dig øjeblikkelig og intens hydrering. Cremen er udviklet med et rigt indhold af vitamin B3 og niacinamid, der giver dig en synlig korrektion af fejl i huden. V.I.T.A. B3 kan anvendes af alle – ligegyldigt alder og hudtype. Cremen er ideel til daglig brug gennem flere år for et langsigtet og holdbart resultat. 24-timers komplekset består af en lang række af naturlig og fugtgivende ingredienser, der arbejder intensivt for at give din hud fugt og beskyttelse døgnet rundt.

V.I.T.A C creme 50 ml. - 620 kr.

V.I.T.A. C-cremen fra pHformula indeholder c-vitamin, der er essentielt til forebyggelse og behandling af synlige tegn på ældning af huden. C-vitamin har også en effektiv virkning på pigmentforandring, og kan derfor anvendes af alle, der ønsker at genoprette en sund, naturlig balance i deres hud. Det høje koncentrat af c-vitamin i V.I.T.A. C-cremen giver øjeblikkelig og intensiv fugt til sensitiv hud. Denne intensive og let teksturerede creme indeholder magnesium, som giver tydelige anti-aging fordele ved hyppig brug. Anvend gerne denne creme dagligt over en længere periode, hvis du ønsker et vedvarende og effektivt resultat. De fugtgivende ingredienser i cremen giver dig holdbar hydrering og langvarig beskyttelse af huden.

Hydra serum 30 ml. - 840 kr.

Hydra serum indeholder en helt unik kombination af aktive og effektive fugtbindende ingredienser. Disse komplekser giver et boost og skaber en effektiv barriere som forhindrer fugttab. Hydra serum indeholder også en masse forskelligt antioxidanter der bekæmper for tidlig aldring og solskader. Dette serum anbefales til alle hudtyper i alle aldre, som har en dehydreret, tør og evt. sensitiv hud. Anvendes morgen og aften på en afrenset hud, efterfulgt af en fugt- samt øjencreme.

Vita C serum 30 ml. - 689 kr.

Vita C er et yderst effektivt og aktivt serum, som går ned i dybden. Serummet er den ultimative booster til vedligeholdelse af en sund hud . Serummet indeholder en kombination af forskellige former af c-vitaminer og pHformulas unikke ’cell to cell communication’. Disse ingredienser forebygger dehydrering og løfter hudens udseende til et helt nyt niveau. Der ud over er dette serum et fantastisk anti-age produkt, der reducerer fine linjer og rynker. Anvendes morgen og aften på en afrenset hud, efterfulgt af en fugt- samt øjencreme.

Mela serum 30 ml. - 869 kr.

MELA Serum er en yderst effektiv formel, der arbejder på en sund udstråling, bekæmper pigmentforandringer og beskytter mod for tidligt ældet hud. Anvendelse: Påfør huden at par dråber og massér ind med lette cirkulære bevægelser. Når serummet er absorberet påføres fugt-samt øjencreme. Bruges morgen og/eller aften.

SPOT ON Blemish Active 20 ml. - 335 kr.

Spot on er et yderst effektivt og hurtigtvirkende behandlingsprodukt til uren hud. Produktets antimikrobielle formel bekæmper de bakterier der er skyld og udbrud og akne. Spot on indeholder også salisylsyre der penetrerer ned i porerne og bekæmper urenhederne indefra. Anvendes lokalt i et tyndt lag 1-3 gange dagligt, eller efter behov.

SPOT ON Moisture Balance 50ml. - 210 kr.

En let hurtig absorberende fugtighedscreme til en ung hud med en unik kombination af ingredienser. Cremen virker fugtgivende, mindsker forstørrede porer og urenheder og giver et glat og sundt udseende med et mat finish. Anbefales til alle hudtyper. Special designet til fedtet hud, forstørrede porer, og øget talgproduktion. Anvendelse: Bruges morgen og aften på ren og tør hud.

HAND Perfection Cream 50ml. - 249 kr.

Denne håndcreme fra PHformula indeholder blandt andet niacinamid. B-3 vitamin som virker ekstra beskyttende mod hyperpigmentering, dulmer rødme og øger hudens fedtsyreniveau så huden bliver mere elastisk, sund og glat.

SOS Rescue Oil - 595 kr.

SOS Rescue Oil er en tofaset olie med en unik kombination af olier og naturlige aktive ingredienser, der genskaber hudens sunde glød og ungdommelige udseende. SOS rescue oil forbedrer kollagenproduktionen, reducerer fine linjer og rynker og virker opstrammende. Olien giver samtidig en naturlig barrierebeskyttelse. Fordele SOS rescue oil: En hudfornyende essens til daglig barrierebeskyttelse Efterlader huden glat og gennemfugtet Booster den naturlige glød og giver synligt fastere hud Nøgleingredienser: Arganolie, sød mandelolie, jojobaolie, sesamolie, olivenolie, Vitamin C, Vitamin E, Laminaria Digitata, Alpinia Galanga Leaf og Acetyl Hexapeptide 8 Anvendelse: Bruges morgen og aften på afrenset hud, efterfulgt er en fugtcremen anbefalet af din kosmetolog.

SOS Rescue Cream 50 ml. - 465 kr.

SOS Rescue Cream er en nærende creme til tør hud eller meget sensitiv hud. Cremen skaber en beskyttende hinde på hudens overflade, der tillader huden at ånde, men som stadig sikrer en ideel beskyttelse af en tør og vindblæst hud. Er også ideel at anvende på læber. De unikke ingredienser: – Glycofilm – en naturlig polysaccharide, der danner en beskyttende hinde på huden – Hyaluronsyre – øger fugtniveauet og hjælper huden med at holde på fugten – Vitamin E – genoplever tør og stresset hud – Urea – heler og fugter huden Anvendelse: Fordel SOS Rescue Cream i ansigtet på læber og hals. Anvendes efter behov, morgen og/eller aften.

SOS Repair Cream 50 ml. - 359 kr.

pH formula SOS Repair Cream er en ultra rig reparerende cream som bidrager til at beskytte huden mod fugtighedstab og giver giver rigelige mængder af fugtighed og komfort til en ekstremt tør og sensitiv hud. Fakta og fordele ved pHformula SOS Repair Cream: - Yderst fugtgivende - Påføres morgen og aften samt efter behov - Velegnet til alle hudtyper

SOS Eye Rescue 15 ml. - 635 kr.

S.O.S Eye rescue består at et unikt peptidekompleks. Disse peptider mindsker og bekæmper mørke rander og hævelse, samt reducere fine linjer og rynker. Øjencremens konsistens er som silke og indeholder ceramider som forbedre elasticiteten ved øjenomgivelserne og tilfører en masse fugt. Udover dette er den lys reflekterende, som straks går ind og lysner og åbner øjet. Fungerer også som øjen make up primer. Anvendes morgen og aften på afrenset hud.

SOS Lip Rescue 7 ml. - 345 kr.

S.O.S Lip Rescue er en medicinsk læbebalsam der øjeblikkeligt reparerer og gendanner tørre, ømme og sprukne læber. Med dens multitaskende ingredienser, sikrer man sig vedvarende komfort og altid bløde læber. Anvendes dagligt efter behov.

pHformula S.O.S. Repair Mask - 1 stk - 75 kr.

S.O.S. Repair Mask fra pHformula er en vidunderlig sheet-maske der giver huden et ultimativt fugt-boost samtidig med at huden styrkes idet hudens barriere genoprettes, huden opstrammes og fine linier og rynker mindskes. Masken er desuden kølende og beroligere huden, så rødme reduceres. Fakta og fordele ved pHformula S.O.S. Repair Mask: - Efter grundig rens tages sheet-masken ud af emballagen og påføres ansigtet. - Benyt fingerspidserne til at udglatte masken, så den sidder tæt langs øjne, næse og mund. - Lad den sidde i 15-20 minutter. - Fjern sheet-masken og masser det overskydende produkt ind i huden. - Husk også at køre det overskydende produkt ned på hals og decoletté. - Yderst fugtgivende. - Benyttes efter behov.