ANDRE FRISØRBEHANDLINGER

Olaplex, urban alchemy & Detoxtreatment

 

Olaplex

En behandling som består af tre trin. Olaplex er en intensiv behandling, der effektivt forbinder hårets svovlbindinger under og efter kemisk behandling. Dette betyder at svovlbindingerne bliver stærkere end udgangspunktet.

Olaplex no. 1 (salonbrug) bruges som værktøj til at tilsætte farveblanding og lysning eller som stand alone behandling.

Olaplex no. 2 (salonbrug) bruges som efterbehandling efter farven er vasket ud. Resultatet efter denne behandling er et sundt og stærkt hår. Bruges også til stand alone behandling.

Olaplex no. 3 er behandling til hjemmebrug som sælges i salonen. Den vedligeholder behandlingen du har fået hos frisøren frem til næste farvebehandling. Behandlingen anvendes 1 gang ugentligt og påføres i fugtigt hår og skal sidde i minimum 10 min.

Ud over de tre trin har Olaplex no. 4 shampoo og Olaplex no. 5 conditioner, som beskytter og reperer beskadiget hår og spaltede spidser, ved at re-linke hårets brudte svovlbindinger. Genopretter fugtbalancen og gør håret let, blankt og frisk. Produkterne er farvebeskyttende og styrker alle hårtyper. Anvendes dagligt.

Vi anvender Olaplex no. 1 og no. 2 i alle vores farvebehandlinger.

 

Urban Alchemy Signature Cleanse

Signature Cleanse er en behandling der fjerner ophobede silikone og mineraler, som sætter sig på håret fra daglig brug af silikoneholdige shampoo, klorvand og hårdt vand fra vores bruser. Kobber, kalk, klorin, magnesium og jern ophober sig i vores vandrør og frigives med vores badevand og er med til at misfarve håret (grønt og orange) og giver et mat hvidligt slør, som forhindre plejende produkter vi anvender, i at virke. Ligeledes har det en dårlig effekt når vi skal have farvet vores hår, da farven kan blive anderledes i farven eller have svært ved at tage imod.

Signature Cleanse er rig på c-vitamin, som styrker hårstrukturen og får håret til at gro hurtigere.

Derfor anbefaler vi, en Signature Cleanse behandling inden din farvebehandling eller som stand alone.

Urban Alchemy Salt scrub, er en vegan venlig salt scrub til hovedbunden til hjemmebrug, som sælges i salonen. Den anvendes i stedet for din almindelige shampoo 1 gang ugentligt. Salten i denne shampoo, eksfolierer blidt hovedbunden, så du skånsomt og effektivt fjerner døde hudceller, urenheder og misfarvninger som er ophobet i håret. Den øger blodcirkulationen i hovedbunden, samt lindre kløe der eksempelvis kan opstå efter en kemisk behandling eller ved brug af silikoneholdige produkter.

 

Detox treatment

Detox treatment er den mest effektive og mest plejende behandling vi tilbyder i salonen. Behandlingen består af en Olaplex stand alone behandling (no. 1 + no. 2), en Signature Cleanse behandling og en individuel tilpasset hårkur som er rig på fugt, protein og glans.