NEGLEBEHANDLINGER

Gele forlængelse og forstærkning

 

Hos Roskilde skønhedsklinik tilbyder vi forstærkning og forlængelse af dine egne negle med gele. Negle i gele skal vedligeholdes og genopfyldes ca. hver 3. -4. uge, afhængig af hvor hurtigt dine egne negle vokser. Vores professionelle negleteknikere finder altid den perfekt løsning, skræddersyet til dig.

Er du neglebidder er det vigtigt at du oplyser det ved booking eller ringer til klinikken og får forventningsafstemt med negleteknikeren, hvad der er muligt for dine negle.

 

Forlængelse:

Naturel/clear:

Dine naturlige negle forlænges med gele, og får et helt naturtro look. Bemærk at denne behandling IKKE vil være med hvid kant.

Babyboomer:

Dine naturlige negle forlænges med gele. Babyboomer er et populært negledesign, der kombinerer en klassisk fransk manicure med et farve-fade. En typisk babyboomer-negl er har et blødere udtryk end almindelig fransk kant og komplementerer alle hænder med et sofistikeret og naturligt look. Babyboomer kan også lave med farve.

Gelpolish med farve/glitter:

Dine naturlige negle forlænges med gele, og derefter lakeres neglene med Gelpolish i en valgfri farve

 

Forstærkning:

Er til dig, hvis du ikke ønsker længere negle, men bare stærkere negle. Der påføres et tyndt lag gele og det look du ønsker efterfølgende. Du kan vælge mellem; naturel/clear, babyboomer eller med farve/glimmer.