NEGLEBEHANDLINGER

Manicure behandlinger:

 

Mini Manicure 

Manicure er til dig, som gerne vil holde dine negle vedlige. Vi anbefaler, du kommer til en manicure hver 6-8. uge og samtidig vedligeholder neglene med neglebåndscreme og olie hver dag derhjemme. De velkendte og prisvindende hjemmeplejeprodukter fra CND, kan købes i klinikken. Efter behandlingen vil du få en grundig vejledning i brug af produkterne.

 

  • Negle bånd skubbes/fjernes
  • Tilfilning af neglene efter dit ønske
  • Let polering
  • Plejende hånd -og neglebåndscreme samt negleolie

Luksus spa manicure (Tilbydes ikke pt.)

Hænderne sættes i et blødgørende olie mælkebad. Efterfølgende eksfolieres hænder med en lækker mandel scrub for at blødgøre hård hud. Der skubbes neglebånd, klippes neglebånd og neglene tilfiles. Herefter kan du nyde en dejlig fugtgivende og opfriskende håndmaske for genopbyggende pleje.
Behandlingen afsluttes med håndmassage og plejende håndcreme samt polering af neglene og efterpleje med olie og neglebåndscreme.
Hvis du kunne tænke dig en flot farve lakering på neglene ifb.med luksus spa, kan dette tilvælges.

Tilvalgsbehandling: Du kan vælge om du ønsker dine negle lakeret med alm. lak eller CND shellac

 

Pedicure behandlinger:

Mini Pedicure

Forkæl dine fødder med en afslappende fodbehandling. Behandlingen er for dig, der gerne vil holde dine negle på fusserne pæne. Vi anbefaler, du kommer til en pedicure hver 6-8. uge og samtidig vedligeholder neglene med neglebåndscreme og olie hver dag derhjemme. De velkendte og prisvindende hjemmeplejeprodukter fra CND, kan købes i klinikken. Efter behandlingen vil du få en grundig vejledning i brug af produkterne.

  • Negle bånd skubbes/fjernes
  • Tilfilning af neglene efter dit ønske
  • Let polering
  • Plejende hånd -og neglebåndscreme samt negleolie

Luksus spa pedicure (Tilbydes ikke pt.)

Behandlingen starter med et lækkert blødgørende fodbad. Derefter eksfolieres fødder med en lækker scrub for at fjerne døde hudceller. Neglebånd skubbes og klippes og neglene bliver tilfilet. Den hårde hud files væk og dernæst påføres fugtgivende fodmaske som giver en genopbyggende pleje. Behandlingen afsluttes med fodmassage og plejende fodcreme samt negleolie.
Hvis der ønskes en flot farve lakering ifb.med luksus spa, kan dette tilvælges.

Tilvalgsbehandling: Du kan vælge om du ønsker dine negle lakeret med alm. lak eller CND shellac