pHformula Ansigtsbehandlinger

KONTROLLERET SKIN RESURFACING

pHformula er baseret på kontrolleret kemisk skin resurfacing, der fremkalder en accelererende form for cellefornyelse i hudens forskellige lag.

pHformula bekæmper effektiv ældning, hyperpigmentering, acne og kronisk rødme.

pHformulas dematologiske skin resurfacing behandlinger er enkle men alligevel detaljerede og altid med kundens behov, problem og ønske i centrum. Det er sjældent, at vi kun har én tilstand at diagnosticere og behandle. Med det unikke pH-system behandles kundens problem oftest med en kombination af forskellige skin resurfacing behandlinger og inkluderer altid en korrekt før- og efterbehandling.

pHformula tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. Det betyder, at pHformula reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden, og får genskabt balance i din hud.

Vores behandlingsmuligheder:

For os er det vigtigste, at alle behandlinger sammensættes individuelt fra gang til gang, for at give din hud det, den har behov for lige nu – og altid med fokus på særlige udfordringer.

Så det eneste, du skal som kunde, er at beslutte dig for hvor omfattende en behandling du vil have, og så vil vi sammensætte din behandling ud fra dine ønsker og behov.

pHformula behandlinger:

Vi tilbyder fire forskellige pHformula Skin behandlinger. Første gang du besøger os, anbefaler vi, at du vælger pHformula skin 60 min.

pHformula Skin 30 min

Hudanalyse, dobbelt afrens, peeling/eksfoliering, (dybderens*), maske, afsluttende ansigtspleje.
(Denne ansigtsbehandling anbefaler vi til den travle kvinde/mand eller til teenages hud)
*Tilføjes ved personer under 19 år.
Pris: 410 kr.

pHformula Skin 60 min

Hudanalyse, dobbelt afrens, peeling/eksfoliering, dybderens, maske, ansigts -og décolleté massage, afsluttende ansigtspleje.
Inkl. retning af bryn.
(Denne behandling anbefaler vi altid som førstegangs behandling)
Pris: 635 kr.

pHformula Skin 90 min

Hudanalyse, dobbelt afrens, peeling/eksfoliering, dybderens, maske, ansigts -og décolleté massage, afsluttende ansigtspleje, valgfri 15 min ryg eller fodmassage.
Inkl. retning af bryn.
* Der fortages også ansigtsbehandling på décolleté
Pris: 810 kr.

pHformula Skin & Feet Deluxe 120 min

Hudanalyse, dobbelt afrens, diamantslibning, peeling/eksfoliering,
maske, ansigts, -hovedbunds, -nakke -og håndmassage, afsluttende ansigtspleje, fodbad, fodscrub og afsluttende fodcreme.
Inkl. tilretning af bryn.
* Der fortages også ansigtsbehandling på décolleté
Pris: 1210 kr.

pHformula hjemmeprodukter sælges IKKE online, produkterne sælges kun hos hudlæger og Kosmetologer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine produkter hos os.