Om Roskilde Skønhedsklinik

Roskilde Skønhedsklinik åbnede dørene den 1. Maj 2014 af Trine Damgaard og den 1. januar 2019 blev klinikken solgt og overtaget af Mette Steffens, som også ejer frisørsalonen Stimacare.

Roskilde skønhedsklinik er en trendy og hyggelig klinik med et top professionelt team af forskellige behandlere fra forskellige fagområder, inden for skønhedsbranchen. Alle er yderst kompetente og højtuddannet indenfor hver deres felt; frisører, kosmetologer, negleteknikere, massører og vippetekniker.

Du finder os i hjertet af Roskilde på Skomagergade 26, 1. sal, 4000 Roskilde

Teamet hos Roskilde Skønhedsklinik:

Mette – Indehaver, frisør, extentionist, voks -og sugaringbehandler

Mette er indehaver af Roskilde skønhedsklinik og frisørsalonen StimaCare i Frederikssund. Hun er uddannet frisør med en 4-årige uddannelse tilbage i 1999. Derudover er hun uddannet vippetekniker, extentionist og voks- og sugaringbehandler og har taget adskellige kurser indenfor frisør- og skønhedsbranchen både i ind- og udland. Mettes har stor kompetence indenfor frisørfaget samt hårfjerning med sugaring og voks.

Mette går aldrig på kompromis med kvaliteten og har altid fokus på den enkelte kundes behov og ønsker. Hun lægger stort vægt på personlig behandling.

Michelle – kosmetolog

Michelle er udannet kosmetolog fra Cidesco og matarialist og har været ansat i klinikken siden november 2019. Hun er kendt for sin grundighed og dygtige viden inden for faget og vægter at give kunden den bedste professionelle behandling.

Michelle speciale er ansigts -og kropsbehandlinger med produkter fra pHformula som kun benyttes og udføres af Kosmetologer og læger. Derudover laver hun diamantslibning, massagebehandlinger, CND shellac og voksbehandlinger.

Emilie – Frisør

Emilie er udannet frisør med den 4-årige uddannelse tilbage i  2012 og har været ansat siden maj 2018.

Monica – Negletekniker

Monica er uddannet negletekniker hos CND og har speciale i akryl og shellac. Hun har været ansat i klinikken siden foråret 2020.

Julie – Kosmetolog, negle -og vippetekniker

Julie er uddannet vippetekniker hos Lash Bar Academy i københavn og har sidenhen vundet Danmarksmesterskabet i Single eyelash extensions i 2014. Hun er yderst passioneret og professionel omkring sit arbejde og har stor sans for detaljer og præcision. Hos Julie kan du være sikker på, du får en behandling i særklasse hvor der ikke gåes på krompromis med kvaliteten.

Linda – Kosmetolog, massør og vippetekniker

Linda er uddannet kosmetolog, vippetekniker, negletekniker, zoneterapeaut, akupuktør, massør samt sugaring behandler og har adskillige andre kurser indenfor skønhedsbranchen. Hun har været i klinikken siden marts 2019 og har førhen haft egen klinik bl.a. i Hvalsø og Gevninge.

Hun er har stor erfaring med hårfjerning med sugaring og har udført behandlingerne i mere end 10 år. Ud over sig daglige gang i klinikken underviser hun kosmetologer og andre indenfor skønhedsbranchen i sugaring metoden og eyelash extensions.

Lindamarija er yderst passioneret omkring sit arbejde og har den mest fantastiske rolige tilgang, så man altid føler sig godt tilpas under behandlingerne.

Ditte – Negle -og vippetekniker

Ditte er uddannet negletekniker hos CND og vippetekniker hos Lashbar og har været i klinikken siden maj 2020.