Om RSK / Roskilde Skønhedsklinik

Roskilde Skønhedsklinik åbnede dørene 1. Maj 2014. Roskilde Skønhedsklinik er en trendy, hyggelig og afslappet klinik, Vi tilbyder en lang række skønhedsbehandlinger lige fra neglebehandlinger til Frisør og Permanent makeup. Roskilde skønhedklinik’s personale har en brændende passion for skønhed og er altid opdateret på de nyeste trends og teknikker, vi deltager jævnligt på opfølgende kurser, messer mm. for at give vores kunder de bedste behandlinger.

Teamet hos Roskilde Skønhedsklinik:

Mette Steffens

Mette er indehaver af Roskilde skønhedsklinik og frisørsalonen StimaCare i Frederikssund. Hun er uddannet frisør med en 4-årige uddannelse tilbage i 1999. Derudover er hun uddannet vippetekniker, extentionist og voks- og sugaringbehandler og har taget adskellige kurser indenfor frisør- og skønhedsbranchen både i ind- og udland. Mettes har stor kompetence indenfor frisørfaget samt hårfjerning med sugaring og voks.

Mette går aldrig på kompromis med kvaliteten og har altid fokus på den enkelte kundes behov og ønsker. Hun lægger stort vægt på personlig behandling.

Michelle Primdahl Jensen

Michelle er udannet kosmetolog fra Cidesco og matarialist og har været ansat i klinikken siden november 2019. Hun er kendt for sin grundighed og dygtige viden inden for faget og vægter at give kunden den bedste professionelle behandling.

Michelle speciale er ansigts og krops behandlinger med produkter fra pHformula som kun benyttes og udføres af Kosmetologer og læger, derudover laver hun diamantslibning, massagebehandlinger, CND shellac og voksbehandlinger.

Julie Gottschalck

Julie er uddannet vippetekniker hos Lash Bar Academy i københavn og har sidenhen vundet Danmarksmesterskabet i Single eyelash extensions i 2014. Hun er yders passioneret og professionel omkring sit arbejde og har sans for detaljer og præcision. Hos Julie kan du være sikker på, du får en behandling i særklasse hvor der ikke gåes på krompromis med kvaliteten.

Lindamarija Levin

Lindamarija er uddannet kosmetolog, vippetekniker, negletekniker, zoneterapeaut, akupuktør, massør samt sugaring behandler og har adskillige andre kurser indenfor skønhedsbranchen. Hun har været i klinikken siden marts 2019 og har førhen haft egen klinik bl.a. i Hvalsø og Gevninge.

Hun er har stor erfaring med hårfjerning med sugaring og har udført behandlingerne i mere end 10 år. Ud over sig daglige gang i klinikken underviser hun kosmetologer og andre indenfor skønhedsbranchen i sugaring metoden og eyelash extensions.

Lindamarija er yderst passioneret omkring sit arbejde og har den mest fantastiske rolige tilgang, så man altid føler sig godt tilpas under behandlingerne.

Roskilde Skønhedsklinik byder velkommen.