EYELASH EXTENSIONS & LASH LIFT

Eyelash extensions

Vi tilbyder proffesionel påsætning af single og volume eyelash extensions udført af vores dygtige vippeteknikere. Eyelash extensions er den perfekte måde at opfylde drømmen om smukke lange og fyldige vipper.

Fordele ved at vælge eyelash extensions

  • Naturligt look som føles som dine egne vipper
  • Du slipper for trætte øjne og skal ikke bruge mascara og vippebukker
  • Du skåner din sarte hud omkring øjnene for afrensning og gnidning med makeup fjerner
  • Få smukke indrammede øjne med eyelash extensions og stå op om morgenen til et elegant og sofistikeret look som passer lige til dig

Sådan påføres eyelash extensions

Ved single eyelash extensions påføres skånsomt én vippe af gangen på alle dine naturlige vipper med en lim specielt designet til dette. Limen kommer ikke i kontakt med huden da vipperne limes på dine naturlige vipper ca. 1 mm fra vippekanten.
Som både negle og hår, vokser dine naturlige vipper også, og efter en påsætning med eyelash extension, vil dine natulige vipper på skift falde af og udskiftes at nye. Derfor anbefaler vi en opfyldning ca hver 2.-3. uge for at bevare det perfekte resultat.

Ønsker du et look med mere fylde og ekstra volume, så er Volume eyelash extensions den helt rigtige behandling for dig. Teknikken udføres ved at der påsættes 2-6 lette extensions på hver enkelt af dine naturlige vipper, for at skabe et fyldigere eller mere dramatisk look. Volume vipper har en bedre hæftning på naturhåret end single eyelash extensions, så derfor vil holdbarheden typisk være bedre.

Volume vipper har INTET med buketter at gøre.

Et nyt sæt vipper tager op til 2 timer.

Vores teknikere guider dig igennem hvilken længde, tykkelse samt form der vil passe bedst til dig.

Dine egne vipper tager ikke skade af eyelash extensions, fordi der nøje udvælges den korrekte tykkelse og form, som dine egne vipper kan bære. Holdbarheden er meget forskellig, da det afhænger af hvor effektiv man er til at pleje og vedligeholde de kunstige vipper.

Før behandlingen

For at kunne gennemføre behandlingen, så skal du komme uden makeup på dine øjne. Du må derfor ikke have hverken mascara, øjenskygge, eyeliner eller andre former for øjenmakeup på.

After care

Det er vigtigt, at du er god til at passe og pleje dine eyelash extensions. Derfor anbefaler vi, at du køber en eyelash shampoo, som bruges til at rense vipperne.

 

Lash Lift

Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og mere volumiøse. Behandlingen giver et smukt buk, som har en holdbarhed op til 6-8 uger. Et nyt lash lift anbefales dog efter 4-5 uger for at bevare det mest optimale og smukkeste resultat.

Før behandlingen

For at kunne gennemføre behandlingen, så skal du komme uden makeup på dine øjne. Du må derfor ikke have hverken mascara, øjenskygge, eyeliner eller andre former for øjenmakeup på.

Behandlingen

Behandlingen udføres ved hjælp af silikone skabeloner, som lægges på de øvre øjenlåg. Dine vipper løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en skånsom lim. Derefter påføres Lift lotion og setting lotion. Efterfølgende frigøres dine vipper fra silikone skabelonen. Ønsker du også at få farvet dine vipper, afsluttes behandlingen med dette. Behandlingen tager 45-60 minutter.

After care

Vi anbefaler at benytte en vippe conditioner eller vippeserum dagligt efter bukket, for at pleje og forbygge tørre vipper, samt stimulerer vippernes vækst.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.