DERMATUDE METATERAPI

Dermatude Metaterapi med særligt udstyr

Denne behandling kan IKKE sammenlignes med nogen anden, den er HELT speciel.
Behandling med Dermatude er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang. De behandlingsmæssige fordele er veldokumenterede og kendes under betegnelsen kollagen induktionsbehandling, collagen-induction -Therapy CIT eller Micro needling. Metoden er patientvenlig, ambulant behandlingsmetode med varige resultater.

Hvordan virker Dermatude Metaterapi ?

Dermatude behandlingen har en kompleks fysiologisk påvirkning på huden :
En pen med op til 0,5  mm lange nåle prikker mikroskopiske huller i huden  hvilket starter hudens egen helingsproces ved at frigøre væksthomoner, der booster kollagen – produktionen og dermed hudfornyelsen.

Mikro-nålene forårsager en ganske lille og ubetydelig skade, som kroppen dog registrerer og derved stimuleres hudcellerne til at dele sig. Udifferentierede celler provokeres til hurtigere vækst som omdannes til hornceller, som styrker det øverste hudlag. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at danne mere kollagen, som er den primære struktur i bindevæv. Dette omdannes til kollagenfibre, som-integreret i bindevævsmatrixer-forbedrer underhuden.

Samtidig med denne mekanisme stimulering presses et tilpasset serum i huden under behandlingen. Serummet optages op til 80 gange bedre end ved almindelig påføring. Dermed opnås maksimum effekt af behandlingen.

Behandlingen er ganske ufarlig.
Hvilke hudproblemer kan behandles ?

Ar
Rynker specielt om øjne, overlæbe, hals eller bryst.
Fine linjer
Dybe linjer
Grove porer
Solskader/pigmentproblemer ( alle hudfarver )
Strækmærker
Rygerhud

Alle områder på kroppen kan behandles.

Selve behandlingen/fuld ansigtsbehandling :

Huden renses to gange, meget grundigt.
Huden desinficeres, herefter vælges serum (afhængig af hudtype/tilstand ) som påsmøres huden.
Pennen føres i roterende bevægelser henover huden. Der anvendes sterile engangsnåle. Der anvendes forskellig dybde og hastighed…alt efter hud, område og hvordan behandlingen tåles.
Den fulde ansigtsbehandling fokuserer på hele ansigtet eller specifikke områder i ansigtet og er rettet mod hudforbedring og hudforyngelse.
Umiddelbart efter behandling påsmøres en iskold gel- maske, som både køler og tilfører huden fugt. Dette mindsker rødmen og forbedrer resultatet.

Resultat :
Umiddelbart efter behandlingen kan huden være sensitiv og let til moderat rød. Dette forsvinder efter nogle timer. Der må ikke påføres make up  og andre cremer end fra Dermatude, før dagen efter behandlingen. for at opnå det bedste resultat.
Det anbefales at købe Dermatudes creme til hjemmebrug.
Huden kan i de følgende dage føles stram og forekomme let afskalning, hvilket er normalt.
Huden vil herefter få bedre struktur, finere porer, blive mere fast, genvinde sin elasticitet og se yngre ud.

Nogle kan se resultater efter bare een behandling, men generelt anbefales et kurforløb på 4 eller 8 behandlinger. Resultatet kan vedligeholdes med en behandling hver 6.- 8.uge eller med et kurforløb een gang om året.

Se video om behandlingen herunder