NEGLEBEHANDLINGER

Akryl & gele forlængelse og forstærkning

 

Hos Roskilde skønhedsklinik tilbyder vi forstærkning og forlængelse af dine egne negle med enten gele eller akryl. Begge typer kan laves i en naturlig udgave, som baby boomers eller med fransk kant. Negle i gele eller akryl skal vedligeholdes og genopfyldes ca. hver 3. -4. uge, afhængig af hvor hurtigt dine egne negle vokser. Vores professionelle negleteknikere finder altid den perfekt løsning, skræddersyet til dig.

 

Forlængelse:

Naturel/clear:

Dine naturlige negle forlænges med akryl eller gele, og får et helt naturtro look. Bemærk at denne behandling IKKE vil være med hvid kant.

Babyboomer:

Dine naturlige negle forlænges med akryl eller gele. Babyboomer er et populært negledesign, der kombinerer en klassisk fransk manicure med et farve-fade. En typisk babyboomer-negl er har et blødere udtryk end almindelig fransk kant og komplementerer alle hænder med et sofistikeret og naturligt look. Babyboomer kan også lave med farve.

Fransk kant:

Dine naturlige negle forlænges med akryl eller gele i en smuk nude farve og herefter males den franske kant på. Du kan vælge mellem traditionel hvid kant eller farvet kant. Glitterkant kan tilkøbes for 75 kr. ekstra.

CND Shellac farve/glitter:

Dine naturlige negle forlænges med akryl eller gele, og derefter lakeres neglene med CND shellac i en valgfri farve

 

Forstærkning:

Er til dig, hvis du ikke ønsker længere negle, men bare stærkere negle. Der påføres et lag akryl eller gele og det look du ønsker efterfølgende. Du kan vælge mellem; naturel/clear, fransk kant, babyboomer eller med farve/glimmer.

CND Plexi gel:

Er perfekt til dig som har skrøbelige eller små skader på egne negle. Det kan være revner, riller eller flossede kanter. Det kan også være, at shellac lakering har svært ved at binde på din naturnegl. Plexi gel kan dække og udligne skaderne, så du vil få en flot finish på dine negle.